"Търсят слава на мой гръб": Гонзо в атака след слух, че е признал за престъпленията на Борислав Михайлов


"Търсят слава на мой гръб": Гонзо в атака след слух, че е признал за престъпленията на Борислав Михайлов
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

4749 0

Техническият директор на Българския футболен съюз - Георги Иванов, отговори на скандалните разкрития, уличаващи президента на централата - Борислав Михайлов, в кражби, подкупи и други престъпления.

В понеделник Петър Величков, който е част от екипа на Димитър Бербатов, сподели за разговор между Иванов и негов познат. Шефът в БФС директно признал, че Михайлов е използвал властта си за поредица от нечисти дейности.

Самият Гонзо не отрече да е казвал това, но пък за сметка на това заяви, че ще осъди Величков, отсече, че специалистът търси слава на негов гръб и ще си плати.

Какво каза той?

"Кой е този човек?! Чакайте, чакайте. Не знам какво се пише във Фейсбук и не мога да отговарям на този или онзи. Искрено се надявам този господин да разполага със запис, на който да се чува какво съм говорил", започна бившият футболист на Левски пред "БЛИЦ" и продължи.

"Искрено се надявам. Защото, ако няма запис, с този човек ще се видим в съда. Омръзна ми да пишат клевети по мой адрес, да пускат разни инсинуации и да търсят слава на мой гръб. Така че тези хора ще си заплатят за това в съда. Нямам желание да отговарям на лъжи", завърши Георги Иванов.

Междувременно феновете готвят масови протести в който и град да се проведе срещата България - Унгария.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички