Димитър Бербатов отказа да говори с Лечков: Тарикатски номера! Сега намери време, за да дойде да ми пречи


Димитър Бербатов отказа да говори с Лечков: Тарикатски номера! Сега намери време, за да дойде да ми пречи
Снимка: БГНЕС

9338 0

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов говори пред "Дарик" относно случващото се в българския футбол и при управляващите. Той уточни, че не е пожелал да говори заедно със сегашния вицепрезидент Йордан Лечков и обоснова решението си.

Бербатов приема разговор само с Борислав Михайлов

"Когато Лечков се кандидатира за президент на БФС, тогава ще говори с мен. Сега може да говори с някой от моя екип. Готов съм да говоря с президента Борислав Михайлов. Лечков да си говори глупостите, които говори обикновено. Аз съм кандидат за президент, редно е с него да говоря (бел. ред. Михайлов)", заяви Бербатов пред радиото.

"Лечков нямаше време да отговори за Кръстаич. Сега изведнъж намери, когато Бербатов ще говори, има време, да дойде да ми пречи. Тарикатски номера", допълни той относно изказване на Йордан Лечков след загубата с Албания.

"Добре дошло е за управляващите това, че има апатия към националния отбор, защото минават между капките. Призивът ми към феновете е да не се поддават на апатията. Те трябва да се ядосват, да изразяват недоволството, който както може. Незаинтересоваността е в полза на управляващите - те това искат. Да се уталожи всичко и хората да забравят. Така си вървят години наред", каза още той.

Кандидатът за президент на БФС посочи, че резултати няма, но въпреки това показват наглост и искат още време. Освен това изясни, че не говори от името на кандидат за президент в БФС, а от името на човек, който иска да националът да върви нагоре.

"Резултатите ги няма, а продължаваш да показваш наглост и да искаш време. Всеки си казва "какво да ги гледам, няма какво да следя и да виждам". Трябва да се събудим. Дори не говоря от ролята на кандидат-президент. Говоря от името на човек, който иска това управление да го няма. Човек, който е давал всичко за страната" - заяви Бербатов.

Венци Стефанов пък обвини Кръстаич, че пуска "малкия Делев" и Десподов, "който не прави разлика в Паок" - посочи кой трябва да е нападателят на България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички