"Имаме пари за ядене и софри, а за неустойка...": Легенда на ЦСКА с яростна критика към БФС


"Имаме пари за ядене и софри, а за неустойка...": Легенда на ЦСКА с яростна критика към БФС
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

7663 0

Разочарованието около националния отбор по футбол на България бе голямо след деветия пореден мач без победа. "Лъвовете" записаха поражение с 0:2 при гостуването си в приятелския двубой срещу Албания в Тирана.

В студиото на Българската национална телевизия гости бяха Станислав Ангелов и Велизар Димитров. И двамата приеха тежко случващото се и трудно коментираха реалността. Легендата на ЦСКА направи и доста любопитен коментар.

Когато бе повдигнат въпросът, че се спекулира, че селекционерът Младен Кръстаич не бива освобождаван поради голяма записана неустойка, Велизар Димитров имаше както да отговори. Той сподели, че "има пари за ядене и софри, но не и за неустойка".

"Имаме пари за ядене и софри, а нямаме за една неустойка" - бе коментарът му по повод действията на Българския футболен съюз. Освен това той сподели, че следващият треньор трябва да е запознат с какъв материал разполага България откъм футболисти.

Тези му думи дойдоха по повод оправданието на Кръстаич, че разполага с това. "Един треньор разполага с група футболисти, не можем да имаме 90 футболисти. Трябва да си запознат с материала, с който би разполагал (бел. ред. когато е приел предложението).

Добрите треньори отказват на клубове, с които няма как да се справят. Явно на всяка цена е искал. Явно не е знаел или са го подвели с какво е разполагал" - заяви Димитров в студиото на БНТ. След срещата Младен Кръстаич определи мача с Албания като добър и призова за търпение и време.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички