"Космонавта не прави разлика в ПАОК, Кръстаич пуска малкия Спас": Венци назова кой трябва да е нападател за България


"Космонавта не прави разлика в ПАОК, Кръстаич пуска малкия Спас": Венци назова кой трябва да е нападател за България
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

19232 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира националния отбор по футбол на България. Той сподели, че времето на селекционера Младен Кръстаич е изтекло, но впоследствие добави, че "всъщност никога не е започвало".

Стефанов дори сравни престоя на Кръстаич начело на България с този на Бакеро в Славия, като ги определи като "някакви авантюри". Според Стефанов Спас Делев и Кирил Десподов не са най-добрият избор за атаката на "лъвовете".

Той посочи като такъв топ голмайстора на един от лидерите във временното подреждане на родната Първа лига - Черно море, визирайки Атанас Илиев. Напомняме, че той дори не получи повиквателна за последните срещи.

Атанас Илиев трябва да е нападателят на България - вярва Венци Стефанов

"Атанас Илиев от Черно море е добър вариант за централен нападател според мен, но Кръстаич пуска малкия Спас. Хайде Космонавта играе в Гърция, макар че не чувам да прави някаква голяма разлика в ПАОК. Чужденците трябва да са голяма класа на фона на местните футболисти, както навремето беше Стоичков в Барселона, Костадинов в Порто и Байерн, Балъков в Щутгарт, Лечков в Хамбургер и т.н.

Радослав Кирилов защо спря да бъде национал? За мен той е добър играч за фланга, опитен е. Не може само с млади футболисти. Светослав Ковачев, който играе в Русия, също е добър футболист, който е извън националния отбор" - заяви Стефанов пред "Спортал".

Вицепрезидентът на БФС пък - Йордан Лечков, отговори странно на въпрос дали Младен Кръстаич ще се раздели с България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички