България U21 - Молдова U21: Ето коя телевизия ще излъчи мача от "Овча Купел"!


България U21 - Молдова U21: Ето коя телевизия ще излъчи мача от "Овча Купел"!
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3892 0

Късно снощи мъжете на България имаха тежка вечер в Люцерн и получиха четири гола в своята врата през вторите 45 минути на мача. Така "лъвовете" завършиха на четвъртото място в крайното класиране в Група С, като зад нас остана единствено отборът на Литва.

Днес обаче е ред на младежите на България до 21 години, които ще се изправят срещу връстниците си от Молдова в мач от Група Е на квалификациите за Европейското първенство.

Преди броени дни (12.11.) те отстъпиха с 1:3 при гостуването си на лидера във временното класиране Нидерландия, въпреки че Мартин Минчев бе дал ранен аванс на България... Тази среща не бе излъчена от нито една родна телевизия, но днес няма да е така!

Това ще бъде мач №6 за "лъвчетата", които до този момент имат спечелени 6 точки, голова разлика 8:8 и са на петото място. Първият мач с Молдова (3 септември) завърши с победа за нас - 0:2, а головете бяха дело на Мартин Минчев и Митко Митков. 

Букмейкърите ни определят за фаворит в двубоя, който ще се изиграе на стадиона на Славия в столичния квартал "Овча Купел". Победата ни е оценена с коефициент 1.44. Равенството е фиксирано на 4.40, а евентуална загуба - 6.25.

*Коефициентите могат да претърпят промени до началото на срещата!

Мачът между България U21 и Молдова U21 стартира в 18:30 ч. и ще бъде излъчен ПРЯКО в ефира на "БНТ 3". В страницата на SportLive.bg пък ще можете да проследите НА ЖИВО развоя на срещата!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички