Йордан Лечков постави конкретна цел пред националите ни


Йордан Лечков постави конкретна цел пред националите ни

1157 0

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Йордан Лечков даде положителна оценка на националния отбор след световните квалификации. България завърши на четъвърто място в групата си след Франция, Швеция и Холандия. Лечков също така постави и конкретна задача пред отбора, а именно класиране на Европейското първенство през 2020 година. 

"Където ни е мястото, там ни е мястото. Футболът отдавна е изравнен с изключение на отбори като Франция, Испания, Германия, които са много класни. Това не ни топли, нямаме поредно класиране. Надявам се на по-благосклонен жребий за следващите квалификации", каза Лечков пред "Диема спорт".

"Ще бъде желателно да се класираме за европейското, на всяка цена даже. Ако питате мен, с Петър Хубчев ще търсим това класиране. Има подобрение в организацията на играта, в желанието, което показват играчите, може да се надгражда", сподели още вицепрезидентът на БФС. Лечков за поред път потвърди, че единственият кандидат за Конгреса на БФС е настоящия президент Борислав Михайлов. Изборът на нов президент трябва да се състои през февруари. 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички