Лечков: Сигурен съм, че Боби Михайлов ще спечели нов мандат като президент на БФС


Лечков: Сигурен съм, че Боби Михайлов ще спечели нов мандат като президент на БФС
Снимка: БГНЕС

1354 0

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков е сигурен, че Борислав Михайлов със сигурност ще спечели нов мандат като президент на футболната централа. Очаква се конгресът да се проведе през февруари, а настоящият президент да търси четвърти мандат на поста. 

"По всяка вероятност ще е в началото на февруари, доколкото аз знам. Обикновено казвам точните неща. Трябва да отбележа, че абсолютно всеки може да се кандидатира. Не очаквайте от мен да направя някаква интрига. Всеки е добре дошъл, ако има по-добри възможности, по-добра платформа, по-добри реализаторски качества в тази насока", каза Лечков пред БНТ.

"Конгресът е този, който избира президента - не вие, не телевизиите, не Йордан Лечков, не Петър Хубчев. Отсега ви казвам, че нашият кандидат е Борислав Михайлов. Аз ще го подкрепя, говоря за себе си. Предполагам, че ще спечели. Сигурен съм, не предполагам", допълни Лечков.В медийното пространство се появиха имената на Любослав Пенев и Наско Сираков като кандидати за поста, но засега потвърждение за това няма.

Според Лечков никога досега страната не е имала президент на толкова високо ниво в УЕФА. "Мои колеги, включително и аз, са в комисиите на УЕФА. Такова признание не е имал българският футбол. На това нещо трябва да се обърне сериозно внимание и мисля, че на това нещо трябва да се надгражда, а не да получаваме от 20 - 30 - 50 човека псувни."

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички