В Италия следят изкъсо представянето на Кирил Десподов в Лудогорец


В Италия следят изкъсо представянето на Кирил Десподов в Лудогорец
Снимка: LAP.BG

956 0

Силното представяне на Кирил Десподов за Лудогорец в дербито с ЦСКА не остана незабелязано и в Италия. Младото крило, което е собственост на италианския Каляри, игра активно срещу бившия си клуб и създаде няколко опасности пред вратата на Густаво Бусато, но не успя да вкара.

Италианският сайт Cagliarinews24.com отчете победата на Лудогорец над ЦСКА, като напомни за това, че там се подвизава и играчът на Каляри Кирил Десподов. Все още не е ясно къде ще продължи кариерата си Десподов, но в Разград имат опция да го откупят за постоянно от италианския тим.

Ето какво написа италианското издание: "В събота лидерите в България се изправиха срещу ЦСКА, за да спечелят още една победа през този сезон. Отборът на Кирил Десподов, който е собственост на Каляри, доминира в Първа лига, като има 45 точки, 6 повече от ЦСКА."

След последния съдийски сигнал играчите на Лудогорец и ЦСКА влязоха в конфронтация, а след това Десподов обясни как е провокирал разправията (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички