Кирил Десподов разясни за разправията между Лудогорец и ЦСКА след двубоя


Кирил Десподов разясни за разправията между Лудогорец и ЦСКА след двубоя
Снимка: LAP.BG

4761 0

Крилото на Лудогорец Кирил Десподов, който се превърна в недолюбван от феновете на бившия си клуб ЦСКА заради трансфера при "орлите", разясни каква е била причината за разправията между футболистите на двата отбора след последния съдийски сигнал. Десподов е отишъл да се извини на Амос Юга и да му пожелае късмет, но халфът не реагира доброжелателно и си изкара жълт картон, който го вади от игра за следващия мач.

“Защо се спречкахме в края на мача? Всеки път е било така. Нормално е, горим в играта. Имаше провокации. Няма никакъв проблем. Това са нормални неща. Даже след края на мача отидох да подам ръка на момчето, казах му на английски “good luck”, защото е чужденец. Той ме хвана и започна да говори някакви неща. Както и да е. Това са нормални неща”, коментира Десподов след победата.

"ЦСКА има добри футболисти, добър отбор е. Няма как да кажа, че ЦСКА не е добър отбор. Днес обаче бяхме по-добрият отбор на терена. Исках да вкарам гол. Головете ми липсват", добави Десподов, който смята, че неговият отбор категорично е надиграл "червените" през първата част, но през втората "им дадохме инициативата".

А защо Валдас Дамбраускас критикува Лудогорец след победата над ЦСКА - вижте тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички