Валентин Антов може да дебютира за Болоня срещу Каляри


Валентин Антов може да дебютира за Болоня срещу Каляри
Снимка: http://lap.bg/Emona Tsoncheva

10747 0

Най-добрият български защитник за 2020 година Валентин Антов може да направи своя дебют за италианския Болоня още тази сряда (3 март) срещу отбора на бившия му съотборник Кирил Десподов - Каляри. Бившето крило на ЦСКА все още е собственост на Каляри, но е преотстъпен на Лудогорец с опция за закупуване.

Антов осъществи трансфер в Болоня през зимния трансферен прозорец, но все още не се е появявал в игра за новия си тим. Това обаче може да се промени само след три дни, като за това потвърди и наставникът на тима Синиша Михайлович. В събота Болоня надигра Лацио с 2:0 в двубой, който Антов изгледа от пейката. След мача Михайлович призна, че българинът може да дебютира в следващия мач.

„Дали Антов е готов? Скоро! Да видим, ако Томиясу и Медел не се възстановят, Антов ще играе срещу Каляри“, заяви треньорът на Болоня след победата над Лацио. Антов е под наем в Болоня с опция за закупуване, която може да стане задължителна при определени условия. Синиша Михайлович вече даде ясно да се разбере, че има сериозни планове за Антов.

А кой и защо изрази съмнения, че Антов може да се окаже в Лудогорец като Десподов и Недялков - вижте тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички