Десподов за ЦСКА: Сега съм в Лудогорец


Десподов за ЦСКА: Сега съм в Лудогорец
Снимка: LAP.BG

2526 0

Бившият ас на ЦСКА - Кирил Десподов, не пожела да коментира особено темата с някогашния си отбор и бе лаконичен в мнението си, че сега се намира в Лудогорец и ще запази професионализъм, давайки всичко от себе си в предстоящото дерби между двата тима през уикенда.

"Излизам и си играя моята игра. Аз съм професионалист и в момента защитавам цветовете на Лудогорец, защото съм футболист на този клуб", каза бившият футболист №1 на България в интервю за "Нова телевизия". 

Все пак Десподов вярва, че именно ЦСКА е голямата конкуренция на неговия отбор и пречката пред това Лудогорец да постигне дубъл с титла и купа. 

„"ова, което аз съм видял и преди Бруно Акрапович, е, че отборът беше много добър. Лично мое мнение е, че те ще са ни основен конкурент за титлата и за Купата. Дори да не бях в Лудогорец, а в друг отбор, аз трябва да изляза да играя срещу тях.

Ние сме професионалисти. Ние сме си създали цел и я гоним. Както всичко знаете, целта е Лудогорец да стане шампион на България за десети път. Ние до последно ще гоним това нещо и няма да се откажем", каза още Десподов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички