В Белгия разкриха коя звезда на Лудогорец набеляза Андерлехт


В Белгия разкриха коя звезда на Лудогорец набеляза Андерлехт
Снимка: Aleksandar Stoyanov / LAP.bg

9716 0

Белгийският Андерлехт може да опита да привлече футболист на Лудогорец през лятото. Поне това твърди белгийски вестник на съперника на "орлите" в Лига на конференциите след снощния плейофен мач.

"За щастие, силният нападател Тиаго бе два пъти в засада, но бразилецът блесна с ново центриране. Андерлехт постави нападателя в списъка си за разузнаване за следващото лято", написа "Gazet van Atwerp". Припомняме, че именно Тиаго вкара единствения гол в срещата.

От изданието, за разлика от свои колеги, бяха ентусиазирани от представянето на българския тим. Те написаха още, че това противопоставяне не е загубено, но реваншът в Брюксел ще бъде тежък.

"Какъв енергичен отбор беше Лудогорец! Стартът им беше бърз, настървен и светкавичен, като брюкселци пострадаха. Противниците идваха отвсякъде, а лилаво-бялата халфова линия с Диавара и Арнстад я нямаше никъде. Нападателите на Лудогорец бяха по-бързи и се хвърляха в гръб на гостуващата отбрана", пише още "Gazet van Atwerp". А дали Бърнард Текпетей напуска, или остава четете тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички