От Лудогорец споделиха: Ще продадат ли искащия да напусне Текпетей?


От Лудогорец споделиха: Ще продадат ли искащия да напусне Текпетей?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3915 0

Обявеният за най-добър чуждестранен футболист в Първа лига Бернард Текпетей открито призна в страната си, че иска да напусне Лудогорец и да си осигури трансфер. Изглеждаше сякаш той със сигурност ще остане до лятото, но след това се появиха засилени слухове за Шахтьор Донецк и други сериозни тимове.

Сега спортният директор на "орлите" Георги Караманджуков коментира темата и поясни, че ситуацията остава непроменена - Текпетей няма да бъде продаван.

"Истината е, че има сериозен интерес за Бърнард Текпетей. Той направи много силна година и неслучайно бе избран за най-добър чужденец в България, но знаете ситуацията с контузията на Рик (бел. ред. Джонатан). На този етап няма да бъде продаден. Винаги съм казвал, че в Лудогорец всеки идва и това е част от неговата стъпка в неговата кариера.

Радвам се, че силната му пролет, когато вкара важни голове и есента, която също му беше на високо ниво, се виждат от много сериозни грандове, които го харесват и го желаят, дават много добри пари, но категорично на този етап няма да се разделим. С никого няма да се разделяме. Това е отборът, с който Лудогорец ще се бори за целите си през пролетния полусезон" - сподели пред dsport по темата.

Освен това Караманджуков бе попитан и за крилото Кайо Видал. Както е известно, той е усилено спряган за трансфер в хегемона на България за последните над 10 години.

"В Лудогорец, когато всичко е факт, тогава информираме. Наблюдаваме няколко футболисти. До 28-и февруари (бел. ред. краят на трансферния прозорец в България) има доста време. Не изключвам, че е възможно да се подсилим на определени позиции" - отговори Караманджуков.

В четвъртък (16-и февруари) пък разградчани подновяват участието си в европейските клубни турнири с първи мач от 1/16-финалите в Лигата на конференциите. УЕФА даде Лудогорец - Андерлехт на съдия, който ще свири за трети път на български отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички