Треньорът на Андерлехт: Не мисля, че Лудогорец имаше много шансове за гол


Треньорът на Андерлехт: Не мисля, че Лудогорец имаше много шансове за гол
Снимка: Aleksandar Stoyanov / LAP.bg

1444 0

Наставникът на Андерлехт - Браян Ример, е доволен от играта на своя отбор срещу Лудогорец, въпреки че загубиха с 1:0 в първия 1/16-сблсъсък в Лига на конференциите. Според него възпитаниците му са доминирали на терена и нищо не е загубено.

"Изиграхме страхотен мач срещу силен домакински отбор, които се справя отлично срещу силни съперници. Лудогорец е много добър отбор, но ние доминирахме. Създадохме доста шансове, но топката не влизаше, ударихме и греда. Изпуснахме добри шансове. Това е футболът. Доволен съм и това е най-важното", заяви след двубоя.

"Не мисля, че Лудогорец имаха много шансове за гол. Имат добра скорост и в първите 15 минути ни създадоха доста проблеми. Качествен отбор са, респект за тях. Представихме се добре днес. Паднахме с 0:1, но нищо не е загубено. Готови сме за това предизвикателство. Предстои ни нов равностоен мач. Ще опитаме да направим това, което направихме днес. Дано имаме повече късмет и вкараме няколко гола в реванша". А от какво пък не е доволен треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички