Контраатака и спокойствие - ключът на Шимунджа, с който да класира Лудогорец напред


Контраатака и спокойствие - ключът на Шимунджа, с който да класира Лудогорец напред
Снимка: Ludogorets.com

2635 0

Анте Шимунджа не бе напълно доволен от успеха на Лудогорец срещу Андерлехт в първия 1/16-финален сблъсък в Лигата на конференциите. Според наставника на "орлите" проблем е, че отборът не е вкарал създадените възможности през първата част.

"Мачът беше труден. Видяхме опонент, който иска да спечели. Имаме предимство, но това е само първият мач. Трябва да сме спокойни. Вярвам, че можем да играем много по-добре.

През първото полувреме създадохме 3-4 добри възможности и не вкарахме, през второто - не създадохме толкова много. Не съм доволен от начина, по който играхме, след като вкарахме. Андерлехт показа, че е много силен отбор. Ако бяхме вкарали още един или два гола, щяхме да се чувстваме по-комфортно", заяви Шимунджа след края на двубоя.

"Не ни изненадаха, защото ние ги бяхме анализирали много добре. През първата част те не създадоха нищо пред нашата врата. Ние се справихме много добре, но проблемът беше, че загубихме няколко втори топки. Трябва да подобрим тази част от играта. Трябва да сме спокойни, когато сме с топката. Ние имаме играчи, които са добри на контраатака. Важно е да покажем нашите качества и да се възползваме от техните слабости", каза още Шимунджа.

А с кое изказване на Кирил Десподов не се съгласи Текпетей и защо - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички