Треньорът на Жалгирис: Дузпата си остава странно решение


Треньорът на Жалгирис: Дузпата си остава странно решение
Снимка: Irmantas Gelūnas / BNS / LAP.bg

1684 0

Старши треньорът на Жалгирис Владимир Чебурин говори след драматичното отпадане от Лудогорец в плейофа за влизане в груповата фаза на Лига Европа. Ето какво каза специалистът:

"Играхме много добре, вкарахме бърз гол, а след това реагирахме на пропуснатия гол в нашата врата с още един за 2:1. Мачът беше красив. Срещата беше такава, каквато трябваше да бъде за феновете - винаги водихме, имаше продължения, но заради онзи пропуснат гол в Разград българите успяха да бъдат крачка напред.

Всичко обаче завърши с голямо разочарование. Както и да е, казах на играчите след мача, че се гордея с тях. Заслужавахме да играем в Лига Европа, много го искахме. За съжаление обаче. . .

Нямах време сега след мача да анализирам положението с дузпата. Но колкото и да говорих с футболистите ни, това си остава странно решение. Не бих искал да давам оценки на съдиите. Това е футболът, това се случва в него. За съжаление. Не можете да го избегнете. Мисля, че играхме така, че действително не заслужавахме да загубим. Не гледам тези епизоди веднага след мача. Просто вярвам на моите играчи, а те казват, че е ръка".

Ето как се разви самата среща!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички