Треньорът на Фенербахче разкри: Ще играят ли звездите Ливакович и Мор с Лудогорец?


Треньорът на Фенербахче разкри: Ще играят ли звездите Ливакович и Мор с Лудогорец?
Снимка: LAP.bg / GettyImages Колаж: Sportlive.bg

1100 0

Лудогорец гостува на Фенербахче в двубой от 3-тия кръг на групите в Лигата на конференциите. Родният шампион се изправя срещу турския гранд в четвъртък (26.10) от 19:45 часа (българско време).

Часове преди двубоя треньорът на "жълтите канарчета" сподели очакванията си за него. Освен това, той похвали опонента и сподели любопитни подробности относно състава си.

От думите му пред медиите стана ясно, че ще може да разчита на две от най-големите си звезди - Доминик Ливакович и Емре Мор. Друга такава в лицето на Сердар Азис все още не е на линия. Специалистът обаче не пожела да каже как ще изглеждат стартовите му 11.

Какво каза той?

"Знаем, че някои играчи имат проблеми с травми. Един от техните беше контузен в последния мач, но не знаем точно доколко сериозно", започна Исмаил Картал, обръщайки внимание и на своя състав.

"Още не съм решил състава за мача. Емре Мор започна тренировки с отбора. Сердар Азис беше опериран днес, разговаряхме с него. Той е в добро състояние и ще се върне при нас след 5-6 седмици. Ливакович се удари в гредата, но няма проблем. Той ще може да играе“, допълни още наставникът на Фенербахче.

А какви впечатления сподели той относно Лудогорец и представянето му до момента?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички