Треньорът на Фенербахче: Лудогорец ще се върне начело в България, загубата с 1:7 не беше реална


Треньорът на Фенербахче: Лудогорец ще се върне начело в България, загубата с 1:7 не беше реална
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1186 0

Треньорът на Фенербахче - Исмаил Картал, сподели очакванията си относно предстоящия двубой на своя тим срещу българския шампион Лудогорец.

Какво предстои?

Двата отбора излизат един срещу друг в Истанбул в среща от 3-тия кръг на групите на Лигата на конференциите. Тя е насрочена за четвъртък (26.10) от 19:45 часа (българско време).

Часове преди мача наставникът на турския гранд "заля" със суперлативи родния клуб. Той бе категоричен, че катастрофалната загуба на "орлите" с 1:7 от Нордселанд не е отговаряла на истината.

Какво каза специалистът?

"Следяхме мачовете на Лудогорец и в Лига Европа, и в първенството. През последните седмици претърпяха много възходи и падения. Въпреки това, Лудогорец е шампион на България от 12 години. За първи път имат труден сезон, но когато изиграят отложените си мачове, ще се завърнат начело в първенството", започна убеден Исмаил Картал пред медиите и продължи със ситуацията при "зелените".

"Треньорът им си тръгна и дойде нов. Знаем, че новият е водил Лудогорец преди, спечелил е две титли, една купа и е бил в националния отбор година. Ние следим всичко и виждаме какво можем да извлечем от мача по своя начин. Единствената ни цел утре е да спечелим и да играем с високо самочувствие пред собствената си публика. Отборът е в много добро ментално и физическо състояние", добави той и продължи да хвали разградчани.

"Лудогорец е добър отбор - шампион в последните 12 години, който може да си позволи скъпи трансфери, особено от Южна Америка. Лудогорец е отбор, който доминира в първенството. Гледахме мача, който загуби с 1:7 много пъти. Резултатът не е реален. Допускат гол в първата минута, а след изравняването всеки удар се превръща в попадение.

Загубиха увереност, имаше и вратарски грешки. Лудогорец определено не е отбор, който трябва да се приема с пренебрежение, само защото е допуснал седем гола. Гледаме на съперника си много сериозно и искаме да се подготвим по възможно най-добрия начин", завърши Исмаил Картал.

А какво каза новият - стар наставник на разградчани Георги Дерменджиев преди срещата?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички