Недялков: С мен Лудогорец ще е по-спокоен


Недялков: С мен Лудогорец ще е по-спокоен
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1033 0

Капитанът на Лудогорец - Антон Недялков, още влиза в игрови ритъм след тежката контузия, която лекуваше. В четвъртък вечер той ще изведе "орлите" при визитата на Фенербахче. 

12-кратният шампион е гост на турския колос в двубой от третия кръг от груповата фаза на Лига на конференциите. Крайният бранител заяви, че вече се е възстановил на 90% от травмата, но тепърва ще навлиза във форма. 

Той постави и висока оценка на Фенербахче, в който играели "изключителни футболисти с опит и класа".

Коментарът на Недялков

"Трябва да излезем максимално добре, да се представим добре и да излезем с чест. Знаем Фенербахче какъв отбор е. Излизаме да се представим добре и с чест. Какво да мисля? Изключителни футболисти с опит и класа. Надявам се да се представим максимално добре и да ги затрудним по най-добрия начин.

Доста време бях извън терените и една такава контузия е тежка и трудна за приемане. Мисля, че съм на 90% готов и възстановен. Имам леки болки, но те са бели кахъри. Всичко е наред. С времето и с тренировките всичкото притеснение, което имам, ще изчезне и ще съм отново това, което трябва да е.

Имах достатъчно време да гледам, да наблюдавам, да видя къде грешат, къде трябва да се подобрят нещата. Не съм аз човекът, обаче, който трябва да взема такива решения. Аз имам достатъчно опит и мисля, че с моето присъствие ще допринеса това отборът да е по-спокоен и да покаже качествата си. Когато си някъде другаде и видиш толкова много хора, че са дошли да те подкрепят, желанието става по-голямо.

Искаш да се докажеш, да покажеш, че твоята народност и всичко, което правиш, го правиш с желание, чест и достойнство. Надявам се да му хареса утре двубоят на Николай Пенчев. Аз не съм пророк, след като завършат всички мачове, тогава, но се надявам като изиграем достатъчните мачове, да ги изиграем по най-добрия начин и да продължим напред", обясни Недялков на пресконференцията.

Ето какво каза и Георги Дерменджиев преди Фенербахче - Лудогорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички