Фенербахче - Лудогорец по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Лига на конференциите?


Фенербахче - Лудогорец по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Лига на конференциите?
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

6138 0

Тази вечер от 19:45 часа турският Фенербахче посреща Лудогорец в мач от трети кръг на груповата фаза в Лига на конференциите. Грандът от Истанбул е лидер в групата с 6 точки, а българският шампион е трети с 3.

Пътят на Лудогорец в турнира

В първи кръг на тази фаза от турнира "орлите" победиха Спартак (Търнава), но във втория претърпяха съкрушително поражение от Нордселанд. Загубата с 1:7 донесе масови оставки в клуба, а три седмици по-късно треньорът Ивайло Петев беше уволнен.

И в Първа лига нещата за разградчани не вървят добре. В последния кръг те завършиха 0:0 с Арда (Кърджали) и се намират на пета позиция. "Орлите" изостават от върха с 6 точки, но имат и 2 мача по-малко.

Суперсерията на "фенерите"

Фенербахче е в съвсем различно положение - тимът е в серия от 17 поредни победи във всички турнири от началото на сезона. Те са на 7 срещи от световния рекорд за най-дълга победна серия, който принадлежи на Куритиба.

Коя телевизия ще предава мача?

Двубоят в Истанбул ще бъде трети дебют за Георги Дерменджиев начело на Лудогорец. Двубоят Фенербахче - Лудогорец ще бъде предаван пряко по Max sport 3, можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички