Тези дни се решава съдбата на Марселиньо в Лудогорец


Тези дни се решава съдбата на Марселиньо в Лудогорец
Снимка: Getty Images/Guliver

1759 0

Тези дни звездата на Лудогорец - Марселиньо, сяда на заключителни преговори с клуба. В тях ще се реши дали бразилецът с български паспорт ще поднови изтичащия си договор. Марселиньо е обвързан с българския шампион само до края на месеца.

Мениджърът на играча - Джери Перейра, го е посъветвал да продължи контракта си. Той заяви, че звездата сам води преговорите си с клуба, в който е от цели 9 години. През август Марселиньо ще навърши 36 години.

"Марселиньо сам води преговорите, след толкова време в клуба той няма нужда от това друг човек да го представлява пред ръководството. Той обаче трябва да оцени дългогодишното полезно партньорство. Марселиньо даде много на клуба, но също получи много. Той е на 35 години и е нормално да си намали заплатата. Мисля, че в тази ситуация всеки трябва да отстъпи. Така е в целия свят заради тази пандемия. Марселиньо е умен. Ще направи голяма грешка, ако реши да си тръгне. На неговата възраст няма да намери по-добро място от Лудогорец. Посъветвах го да остане", заяви Перейра пред "Тема спорт". Наскоро Марселиньо обяви къде иска да завърши кариерата си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички