Марселиньо изненада: Не знам дали ще остана в Лудогорец


Марселиньо изненада: Не знам дали ще остана в Лудогорец
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

1841 0

Звездата на Лудогорец Марселиньо призна, че не е сигурен дали ще остане в клуба и след края на сезона, като домакинството срещу Локомотив Пловдив може да е последният му мач за разградчани. Бразилецът все още няма постигнато споразумение за нов договор, а настоящият му изтича в края на този месец.

"Все още не е решено дали ще остана в Лудогорец през следващия сезон. До края на настоящия ми договор остават още осем дни. Имам да изиграя още един мач. Няколко пъти сме говорили с ръководството на клуба, включително през последната седмица, но нищо не е конкретно", заяви той пред Globoesporte. 

Марселиньо пристигна в Лудогорец през 2011 година и оттогава отборът си осигури девет последователни шампионски титли в българското първенство. "При положение, че остана, то целта ще бъде да спечелим за десети пореден път шампионската титла в България и да влезем в групите на Шампионска лига”, каза още Марселиньо.

"Огромна радост е отново да бъдем шампиони. Спечелихме девет последователни пъти шампионската титла. Всяко едно от тези отличия има своя специален вкус. Никое постижение в живота не е лесно. Много ценя тази титла, защото дори да изглежда лесно отвън, само ние знаем колкото труден беше сезонът. Ние ценим това постижение, защото това представлява нашата работа и всеотдайността, която демонстрирахме през целия сезон“, коментира още Марселиньо.

А какви цели обяви пък Ангел Петричев след деветата титла - може да видите в този материал.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички