Играч на Лудогорец с български паспорт разкри в кой отбор иска да завърши кариерата си


Играч на Лудогорец с български паспорт разкри в кой отбор иска да завърши кариерата си
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

3158 0

Звездата на българския шампион Лудогорец - Марселиньо, който също така има и български паспорт, разкри в кой отбор иска да завърши своята кариера. Натурализираният бразилец желае да се пенсионира в отбора, в който се намира в момента - а именно - "орлите".

"Много ясно, че ми липсва футболът. Това е моят живот. 15 години са ми свързани с него. Искам всичко с този вирус да приключи по възможно най-бързия начин. Тренирам малко. От другата седмица вече ще е по-силово, защото вече има горе-долу идея кога може да се завърнем към нормални занимания. Няма да се промени нищо в мен. Надявам се, че може да се класираме на Европейско. Има шанс. Ако Дерменджиев ме извика, бих помогнал на отбора. Преди паузата за коронавирус бях в добра форма" - започна Марселиньо пред БНТ.

"Искам да завърша кариерата си в Лудогорец. Вече 9 години съм тук. Много съм щастлив в България. Спечелил съм много неща. Има всички необходими условия, за да приключа кариерата си тук. Като свърши сезона ще видим. През тази седмица се очаква решението на УЕФА и тогава ще се върна в Лудогорец. Бих искал да се завърна към края на април" - каза още той.

Междувременно, неговият съотборник в Лудогорец Козмин Моци си пожела с Румъния да се изправи срещу България в решаващия бараж за класиране на Европейското.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички