Ангел Петричев обяви следващата цел пред Лудогорец


Ангел Петричев обяви следващата цел пред Лудогорец
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2104 0

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев говори след деветата поредна титла за тима в българското първенство. Той начерта и какви са следващите важни стъпки и цели пред разградския клуб. До края на настоящия сезон остават само 4 кръга в Първа лига, но от Лудогорец вече мислят за представянето си в Европа.

"Емоциите са както всеки път, когато станем шампиони. Зад една титла се крие винаги много труд, нерви, лишения. Щастливи сме, че отново сме на върха. Оценката ми е положителна, нямаме загуба през този сезон. Падат рекорди след рекорди, изравнихме вече този на ЦСКА за девет титли. Искахме да завършим сезона по най-добрия начин - с победа над Берое, и да подготвяме тържествата. За нас беше важно да интегрират новите попълнения, които освежиха отбора", заяви Петричев.

"Ситуацията преди евротурнирите е необичайна, всички са на мнение, че това е труден ребус за решаване, надяваме се да го решим. Ще е трудно да се решава всичко в един мач до плейофите. Трудно ще е, ще зависи и от късмета, отборът е граден с години, надявам се, че ще се подготвят добре и само напред. Атака на Шампионска лига и нашите цели са постоянни, за нас първото място винаги е най-голямата цел в България и участие в групите на Шампионска лига в Европа", каза още той. След двубоя един от голмайсторите Мавис Чибота обяви, че Лудогорец е шампион с причина и не е случайно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички