Димитър Бербатов: Всяка една от титлите на Лудогорец е заслужена


Димитър Бербатов: Всяка една от титлите на Лудогорец е заслужена
Снимка: БГНЕС

1706 0

Бившият български нападател Димитър Бербатов коментира хегемонията н Лудогорец в българското първенство, като обяви, че всяка една от титлите е заслужена заради отличната работа в клуба.

"Лудогорец спечели девет поредни титли и всяка една от тях беше заслужена заради добрата организация в отбора и начина, по който играе. Тимът постигна няколко страхотни резултата в Шампионска лига, което също беше заслужено. Добрите скаути в Лудогорец намират много добри футболисти, играещи извън България. Някои от тях после са продавани на печалба и така клубът генерира печалба", заяви Бербатов пред румънския Prosport.

Според Бербатов тримата румънци Козмин Моци, Драгош Григоре и Клаудиу Кешеру са в основата на успехите: "Те са много ценни за Лудогорец. Кешеру отбеляза толкова много попадения в България, че не е за вярване. Моци е един от най-добрите защитници в отбора през последните години. Много е вероятно в България вече да се чувстват като у дома си. Тримата бяха чудесни трансфери и допринесоха много и за успехите на Лудогорец в евротурнирите.

Кешеру се справя чудесно от самото начало. Като футболист понякога намираш своето място, чувстваш се добре и може да останеш в даден тим за 10 години. Знаеш, че си на правилното място и не искаш да си тръгваш. За Кешеру важи това. Щом вкарваш толкова често и си титуляр в мачовете от Шампионска лига, за какво да си тръгваш?".

Бившият играч на ЦСКА е на мнение, че първата задача на "червените" и Левски е да намерят финансова стабилност. "Лудогорец е над останалите клубове в страната от девет години. Ако продължават така ще достигнат до 10 поредни титли, дори и повече. Всичко зависи от ЦСКА и Левски, те трябва да повишат нивото си, за да променят нещо", добавя Бербатов.

 А в каква изненадваща класация във Висшата лига попадна Димитър Бербатов - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички