SportLive научи: Марселиньо се разделя с Лудогорец - не е постигнато споразумение


SportLive научи: Марселиньо се разделя с Лудогорец - не е постигнато споразумение
Снимка: Ludogorets.com

5149 0

Вероятно най-добрият играч на Лудогорец - Марселиньо, ще напусне клуба, научи SportLive. За такава възможност се заговори още преди дни, когато бразилецът с български паспорт призна, че е възможно да не продължи при "орлите".

Двете страни така и не са могли да постигнат споразумение и след края на сезона Марселиньо ще си тръгне от Разград. Той ще продължи своята кариера зад граница, но все още не е ясно нито в кой клуб, нито в коя страна.

Марселиньо е продукт на школата на бразилския гранд Сао Пауло, но така и не успява да пробие в първия тим. На 12 май 2011 г. сключва договор за 3 години с Лудогорец. Марселиньо ще остане в историята на тима като футболистът отбелязал първия гол за отбора в Шампионската лига.

Има 234 мача до този момент, в които е отбелязал 75 попадения. Откакто пристигна в Разград, Лудогорец си осигури 9 последователни шампионски титли у нас, като се превърна в истински хегемон, завършвайки почти всяка година с преднина пред преките си конкуренти.

Преди само няколко дни Марселиньо призна, че не знае дали ще остане в Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички