Върба: В първата шестица в България няма големи разлики между отборите


Върба: В първата шестица в България няма големи разлики между отборите
Снимка: БГНЕС

2574 0

Треньорът на Лудогорец Павел Върба похвали българското първенство пред чешки медии. Той заяви, че не е лесно да спечелиш титлата в Първа лига, въпреки че тимът му стана шампион няколко кръга преди края на първенството. Специалистът заяви още, че в Разград обмислят да привлекат чешки играч.

"След подновяването спечелихме 5 от 7-те си мача. Два пъти завършихме наравно. Всеки би искал да печели с 3:0, с 4:0. Но няма голяма разлика между нас и останалите отбори, особено в първата шестица. Напротив, мисля, че разликите са минимални и всеки може да победи всеки.Левски, ЦСКА и Локомотив (Пд) също не спечелиха всичките си мачове", коментира Върба пред isport.cz.

"Отидох в клуб, който има огромни амбиции и взе деветата си поредна титла. Но от друга страна има отбори като Левски, ЦСКА, Славия София или Локомотив (Пловдив), които имат своето качество. За нас е много важно да ги изпреварим. И е добре, че продължаваме това", каза той пред друго чешко издание - Denik N".

По повод отпразнуването на деветата титлa Върба заяви: "Досега имахме малко парти в съблекалнята и чакаме да ни връчат купата и медалите. Но и тогава няма да има време за големи тържества, защото няма да има класическа лятна почивка". А каква е следващата цел пред Лудогорец по думите на директора Ангел Петричев вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички