Георги Тодоров: Лудогорец ще продължи още година, ЦСКА има нелош отбор


Георги Тодоров: Лудогорец ще продължи още година, ЦСКА има нелош отбор
Снимка: Официален сайт на Левски

2146 0

Старши треньорът на Левски Георги Тодоров говори за ситуация в тима и в целия български футбол в интервю за "България Днес". Специалистът предрече близък край на хегемонията на Лудогорец в Първа лига, като определи кръвняи враг ЦСКА за нелош отбор, намеквайки, че именно "червените" могат да спрат разградчани.

"Още една година ще продължи хегемонията на Лудогорец. ЦСКА има нелош отбор, гледам, че се прави селекция от футболисти с визитки, очаквам да стане фактор. В Пловдив се работи сериозно. Ние първо трябва да просъществуваме, да ни има, после ще мислим за лидерска роля" - споделя той.

"Абсурд е да се случи такова нещо с Левски, както с ЦСКА! Мисля, че, не дай боже, дори да се стигне до този най-краен и нежелан сценарий, феновете ще продължат да си обичат и подкрепят отбора. Дори повече ще се сплотят. В тежката ситуация от месеци насам го доказаха, те запазиха Левски и няма да го предадат за нищо на света" - пък заяви Тодоров относно евентуално негативно бъдеще пред "сините".

Освен това, наставникът на няколко пъти призна задоволството си от факта, че Наско Сираков е собственик, като заяви, че при него клубът ще работи в правилна насока без да се взимат по 10-12 нови чужденци постоянно и да се сменят треньорите. Тодоров призова и за търпение към младите юноши, които се налагат.

Междувременно, появи се информация, че конфликт с треньора ще изгони Станислав Костов от Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Нов в Левски започна кариерата си в баскетбола, но футболът го спечели

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички