Шимунджа прати Дяков да говори след загубата за Лудогорец: Мислехме, че ще бъде лесен мач, никой тим не може да ни спре


Шимунджа прати Дяков да говори след загубата за Лудогорец: Мислехме, че ще бъде лесен мач, никой тим не може да ни спре
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4385 0

Помощник-треньорът в Лудогорец Светослав Дяков говори след изненадващото поражение с 0:1 от Пирин Благоевград. Изненадващо, старши треньорът на "орлите" Анте Шимунджа не застана пред камерата веднага след срещата.

Дяков призна, че разградчани не са показали това, което искат и знаят, че могат. Той джентълменски поздрави футболистите на противниковия отбор за огромното желание и себераздаване, което са демонстрирали. Ето какви причини посочи за загубата:

Дяков вярва, че няма кой да спре Лудогорец, ако играе на ниво

"Причината е, че изиграхме много слабо и посредствено първо полувреме. Така не отива на шампион. Мислехме, че ще бъде лесен мач, но в случая съперникът ни показа как трябва да играем ние. Имахме доста сериозно предимство през втората част.

Мачове като този трябва да се печелят на всяка цена, а ние дори загубихме. Вместо да съкратим изоставането до лидера, ние го увеличихме. Но не сме се предали, ние сме Лудогорец и до последния възможен мач ще гоним шампионска титла. Това е целта" - започна Дяков пред "Диема спорт".

Дяков призна още, че ако Лудогорец е на нивото, на което трябва да бъде, никой тим не може да го спре, като подчертта класата, с която разполагат "орлите".

"Гледаме само нас. Добре е, когато конкурентите губят точки, но не ни интересуват те, гледаме само нас, защото знаем, че ако сме на това ниво, на което трябва да бъдем, никой отбор не може да ни спре. Проблемите са само при нас, другите отбори не ни притесняват, ако трябва да сме честни.

Длъжни сме да се вдигнем. Не показахме какво можем, но имаме много класни футболисти, това трябва да е ясно. От тях се иска да повишат качеството. Знаем, че можем. Може би нямаме толкова опитни хора. Тепърва се гради млад отбор, но това не е оправдание. Ние сме Лудогорец, ние сме шампиони, трябва да печелим" - заяви Дяков.

Старши треньорът на Пирин Благоевград Христо Янев пък направи класен тактически анализ и майсторски обясни как е победил Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички