Шок за Лудогорец след 5' преглед с ВАР: Бивш играч на ЦСКА вкара на "орлите" (ВИДЕО)


Шок за Лудогорец след 5' преглед с ВАР: Бивш играч на ЦСКА вкара на "орлите" (ВИДЕО)
Снимка: ludogorets.com

15687 0

Лудогорец и Пирин Благоевград завършиха първото полувреме от двубоя в Разград при резултат 0:1. "Орлите" контролираха събитията на терена през първите 45 минути, но допуснаха две по-опасни ситуации пред своята врата.

При едната Макрецкис отне отлично в центъра на терена и показа впечатляваща скорост, с която си осигури позиция очи в очи с вратаря Серджио Падт. Стражът на "орлите" обаче се справи с неособено убедителния изстрел на опонента.

При второто пропукване в отбраната обаче грешката бе наказана. Около пет минути преди края на 45-те минути Кондраков изскочи от втора позиция и бе изведен зад отбраната на Лудогорец. Той напредна с топка в крака и бе нескопосано спънат от Франко Русо в наказателното поле.

В този момент обаче бе вдигната засада от страничния съдия. Отне дълго време, докато ВАР преразгледа двете ситуации - първо дали има засада на Кондраков, а след това и дали е бил препънат от Франко Русо в наказателното поле.

В крайна сметка след над 5 минути без да се играе, главният арбитър отсъди дузпа. С изпълнението се нае Преслав Йорданов, който е печелил Купата на България с ЦСКА. Опитният нападател стреля силно в средата и не сбърка. Всичко за Лудогорец - Пирин Благоевград НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички