Младенов очаква дербито между ЦСКА 1948 и ЦСКА, коментира и борбата за титлата


Младенов очаква дербито между ЦСКА 1948 и ЦСКА, коментира и борбата за титлата
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

6519 0

Оперативният директор на ЦСКА 1948 и легенда на ЦСКА - Стойчо Младенов, коментира пред предаването "Арена спорт" по БНТ най-горещите теми около "червените" клубове.

Именно те двата ще премерят сили идната неделя, когато ЦСКА 1948 ще приеме настоящия лидер в Първа лига от 16:45 часа, а срещата ще може да проследите НА ЖИВО със SportLive.bg!

Мнение за ЦСКА 1948 - ЦСКА

"Очаквам този мач с нетърпение (срещу ЦСКА), няма как да съм безразличен към него. Надявам се на първо място да видим една добра игра и от двата отбора", категоричен бе Екзекутора на Ливърпул.

Борбата за титлата

"Най-хубаво в едно първенство е когато титлата се решава в последните няколко кръга. Създава се една атмосфера по стадионите. Колкото повече отбори се борят за титлата, толкова по-добре", коментира Младенов борбата за титлата.

Целите пред ЦСКА 1948

Легендата на ЦСКА коментира и голямата цел на настоящия му клуб, а именно достигане до квалификациите за европейските клубни турнири през лятото:

"Място в евротурнирите е постижима цел, но нека да не забравяме, че ни очакват тежки мачове. Отборът ни разполага със сериозен потенциал и смятам, че ще се справи с напрежението, когато то дойде. Разполагаме с добри футболисти и добър треньор, който вярвам, че ще се справи", добави оперативният директор на ЦСКА 1948.

 Вижте къде от ЦСКА искат да изиграят гостуването си на ЦСКА 1948!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички