Лудогорец - Пирин по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Първа лига?


Лудогорец - Пирин по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Първа лига?
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1940 0

Лудогорец отпадна от Лигата на конференциите и вече може да насочи мислите си изцяло към надпреварата в Първа лига. "Орлите" се целят във върха в родния елит, а на пътя им е раздирания от проблеми на всички нива Пирин.

Разградчани имат възможност да се доближат максимално до върха (на 1 точка), след като ЦСКА завърши наравно 1:1 с Локомотив Пловдив в петък. В предходния кръг на родния елит възпитаниците на Анте Шимунджа бяха разтърсени от Левски, с който направиха реми. Сега обаче имат страхотен шанс да се реваншират.

Пирин от своя страна се намира в тежка криза. Бъдещето на клуба е далеч от ясно след напускането на неговия собственик. "Орлетата" се борят за оцеляването си, докато няма яснота дали и колко ще продължи престоят на тима в Първа лига. Момчетата на Христо Янев обаче излизат на "Хювефарма Арена" за честта си и нещо повече от загуба.

Последният път, когато тези два тима се срещнаха, бе през август. Тогава разградчани разбиха съперника си с 4:0 като гости.

Къде да гледаме двубоя?

Мачът между Лудогорец и Пирин е с начален час 16:45 ч. Той ще бъде предаван ПРЯКО в ефира на "Диема Спорт". Ако нямате възможност да го гледате, може да го проследите НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички