Шимунджа: Не е нужно да вкарваме в първата минута, ще чакаме съперника си


Шимунджа: Не е нужно да вкарваме в първата минута, ще чакаме съперника си
Снимка: Ludogorets.com

1264 0

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа говори преди реванша от третия квалификационен кръг в Шампионска лига между "орлите" и Динамо Загреб, който победи при визитата си в Разград с 2:1. Специалистът подчерта, че утре възпитаниците му няма да се втурнат в атака от първата минута и търпеливо ще чакат своя момент.

"Изиграхме много добър мач срещу Динамо преди седмица, но не съм доволен от резултата, защото не трябва да играем красиво, а ефективно и да постигнем успех.

Динамо е голям клуб, уважаваме всеки съперник, но трябва да гледаме нашия отбор. Аз съм от съседната държава и познавам много добре манталитета на Динамо, на феновете, които ще окажат влияние.

Наясно сме, че ако искаме да продължим в следващата фаза, трябва да победим, но това не означава, че трябва да вкараме гол в първата минута. Трябва да бъдем умни и да чакаме своя момент", уточни Шимунджа.

"Всички знаем какво направи Пиерос Сотириу за нас, ще ни липсва, но това дава шанс на други играчи да покажат защо са в Лудогорец. Не искаме да се оплакваме, утре останалите футболисти ще покажат своята класа. Ние не сме единственият отбор с проблеми. Приемаме го и търсим варианти да разрешим тези проблеми.

Не можехме да избегнем трансферите на основни играчи, дали това ми харесва или не - няма значение. Приемаме го и продължаваме напред", допълни наставникът.

Вижте какво казаха част от българите в отбора!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички