Анте Шимунджа разкри очакванията си за сблъсъка на Лудогорец с Динамо Загреб


Анте Шимунджа разкри очакванията си за сблъсъка на Лудогорец с Динамо Загреб
Снимка: Ludogorets.com

1492 0

Треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа, сподели очакванията си за предстоящия мач на своя тим с този на Динамо Загреб. Родният гранд приема хърватския шампион във вторник (02.08) от 20:45 в първия мач от 3-ия квалификационен кръг на Шампионска лига. Въпреки огромното предизвикателство наставникът на разградчани се надява на успех.

„Очаквам много труден мач. Играем у дома. Първият мач не решава нищо, но може да бъде от полза. Надявам се всички да са концентрирани и да се жертват за отбор", заяви специалистът на пресконференция преди двубоя.

Динамо е един от лидерите на Балканския полуостров. Също така имат добро представяне в Европа. Това, което знаем за тях е, че са качествен отбор. Ние също имаме добри играчи. Имаме уважение към тях, но се надяваме със своите качества да ги надиграем.

Това са елиминации в Шампионската лига. Играем с шампионите на държавата. Не съм изненадан, че Шкупи създадоха проблеми на Динамо. Те са качествен тим и искат да направят най-доброто представяне. Динамо показа уважение към противника и имаха трудности да продължат напред“, допълни още той.

Ето какво каза Шимунджа за напускащия Пиерос Сотириу и новото попълнение Якуб Пьотровски

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички