Левски обмисля отлагане на мача с Лудогорец


Левски обмисля отлагане на мача с Лудогорец
Снимка: Levski.bg

1715 0

Ръководството на Левски е има идеята да отложи отново мач от Първа лига. На "Георги Аспарухов" вече обмислят да поискат отлагане и на предстоящата среща между "сините" и Лудогорец, насрочена за неделя, разкриха Дарик и dsport.

Българският колос ще направи това, но при условие, че елиминира Хамрун в третия предварителен кръг от Лигата на конференциите. Левски вече има аванс от попадение, а на "Герена" се гласят за празник в четвъртък, когато над 16 000 ще бъдат на стадиона в подкрепа на клуба.

Причина за евентуално отлагане е евентуалният плейоф, който очаква родния тим в Лигата на конференциите, ако не допусне грешка в предстоящия мач срещу малтийския съперник. Такъв мач би бил със статута на изключително важен заради финансовите постъпления от влизане в групите на турнира.

 Лудогорец също отмени последната си среща от родното първенство, в която трябваше да срещне Славия. До този момент "сините" отмениха срещите си на "белите" от Овча Купел и на Черно море. 

Вижте слабостите в Левски, които Стоилов посочи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички