Лудогорец отпътува за Загреб с амбиции за победа и надежда за късмет


Лудогорец отпътува за Загреб с амбиции за победа и надежда за късмет
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1120 0

Георги Терзиев и Спас Делев говориха непосредствено преди да излетят за Хърватия, където Лудогорец ще се опита да намали головия пасив в общия резултат между "орлите" и Динамо Загреб, които водят битка в третия квалификационен кръг в Шампионска лига. Първата среща в Разград завърши с победа от 2:1 за гостите.

"Смятам, че ако направим същия мач като игра и само да ни покрие малко късметът, да имаме и шанс да влязат положенията, които създадохме, мисля че ще можем да се поздравим с успех и да се класираме за следващия кръг.

Със сигурност домакинството е някакъв фактор. Предполагам стадионът ще е пълен, но когато силите са изравнени, малките детайли променят нещата. Както видяхте в първия мач, те имаха две положения, вкараха бързо, така че се надявам утре ние да имаме късмет.

Когато сме под напрежение, правим едно от най-силните си мачове, така че дано и утре имаме шанс. Мисля, че в първия мач ни липсваше само късмет", коментира бранителят.

Спас Делев акцентира върху амбициите на шампионите и решителността да продължат към плейофите в най-комерсиалния европейски турнир.

"Надяваме се утре ние да имаме късмета, който те имаха в първия мач. Създадохме доста положения в първия мач. Мисля, че те имаха доза късмет, вкараха от два удара - два гола. После ние наложихме нашия стил и имахме доста положения, но не успяхме да отбележим. Надявам се утре да имаме късмет. Дано сме свежи, с изчистени глави и да продължим напред", пожела си Делев.

"Да, загуба е за нас, че сме без Сантана и Сотириу, защото те наистина са добри футболисти, но съм сигурен, че ние имаме достатъчно качествени играчи, които ще могат да ги заместят", допълни нападателят.

Вижте какъв категоричен отказ получиха "орлите"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички