Шимунджа: Ако човек погледне статистиката, ще си помисли, че е победил грешният отбор


Шимунджа: Ако човек погледне статистиката, ще си помисли, че е победил грешният отбор
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

1433 0

Старши треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа, говори минути след последния съдийски сигнал между "орлите" и андалусийците, които победиха с 1:0 в Разград. Това бе предпоследна среща от груповата фаза на надпреварата, а наставникът на българския шампион подчерта, че възпитаниците му са можели да са в по-добра ситуация, но въпреки това е горд.

"Чувството е ужасно. Трябва да го призная. Когато погледнеш статистиката ще помислиш, че грешният отбор е победил. Горд съм с момчетата и съм сигурен, че заслужавахме повече", бяха първите думи на старши треньора.

"Имахме много ситуации пред гола. Можехме да имаме сериозно предимство след първата част. Дадохме всичко от себе си, но понякога и подобни неща се случват", добави Шимунджа относно натиска на възпитаниците му.

Словенският специалист коментира и ситуацията на Лудогорец, според която поже да отпадне от Лига Европа при загуба от Рома в последната среща:

"Това е причината, поради която се състезаваме от началото. С точка от днес щяхме да сме в по - добра позиция, но това е положението. Ще се борим за крайното класиране"

Ето как се разви двубоят между Лудогорец и Реал Бетис!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички