Мануел Пелегрини: Казах на играчите да се стегнат или ще загубим, Лудогорец има шанс срещу Рома


Мануел Пелегрини: Казах на играчите да се стегнат или ще загубим, Лудогорец има шанс срещу Рома
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2092 0

Треньорът на Бетис - Мануел Пелегрини, коментира трудния успех над Лудогорец като гост с 1:0 в предпоследния кръг от групите на Лига Европа. Въпреки че неговият отбор се класира на първото място в Група "C" и продължава напред, специалистът не изглеждаше особено очарован от видяното.

Разградчани доминираха през почти целия двубой, създавайки почти двуцифрен брой голови положения пред вратата на съперника. Противно на очакванията, гостите реализираха с единствената си по-сериозна ситуация пред вратата на родния гранд и се поздравиха с победата.

"Видяхме две различни полувремена. През първото нямахме необходимия интензитет, но през второто започнахме да играем по-добре. Отборът ни функционираше по-добре и контролирахме мача", заяви Пелегрини след мача. Той сподели и думите, с които е влязъл в съблекалнята на полувремето.

"На почивката казах, че или сменяме подхода и поведението си, или ще загубим мача. Мисля, че моите футболисти отговориха добре. Отборът на Лудогорец стигаше до нашето наказателно поле през първата част, но после отговорихме добре и си тръгнахме с 3-е точки, което беше нашата цел", допълни още той.

Има ли шанс Лудогорец да запази второто си място?

"Смяната на интензитета и поведението ни беше ключова. За нас беше важно да бъдем първи. Тепърва предстои на Рома да играе във Финландия. Няма да им е лесно, заради изкуственото игрище. Нека първо видим дали ще спечелят този мач. Лудогорец все още има шанс да се класира, те са добър отбор и ще опитат", завърши Мануел Пелегрини.

Ето как Бетис почете една от най-големите легенди на българския футбол Трифон Иванов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички