Само в SportLive! Тимонов отсече: Петев не харесва Неделев! Един ден Тошко ще изведе Ботев Пловдив на „Колежа“


Само в SportLive! Тимонов отсече: Петев не харесва Неделев! Един ден Тошко ще изведе Ботев Пловдив на „Колежа“
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

8777 0

Бившият футболист на Ботев Пловдив, ЦСКА, Анжи Махачкала и Локомотив ПловдивТодор Тимонов, известен като Принца на Пловдив, коментира пред SportLive.bg ситуацията около Тодор Неделев. 30-годишният техничар премина от „канарчетата“ в Лудогорец на 28 февруари тази година.

Неделев обаче почти не получава шансове за изява в отбора на родния хегемон. Тимонов изрази своето мнение за случващото се халфа, който беше боготворен от феновете „канарчетата“ до напускането на клуба.

Ето какво сподели Лимона пред медията ни:

- Г-н Тимонов, вашият съименник Тодор Неделев премина в Лудогорец в началото на годината, но не получава шансове за изява. Каква е причината според Вас?

- Доколкото знам, мисля, че не е от типа футболисти за Петев. Иначе Тошко Неделев си е Тошко Неделев, футболист, та дрънка. Всички знаят кой е той и какви качества притежава.

Чувал съм се с него. Говорили сме си два-три пъти откакто е там. Тренира, раздава се и си чака шанса. Нищо не ми е казал, но от хора, с които съм говорил, явно Петев не харесва такъв тип футболисти като Неделев.

Нямам ясна представа. Просто гадая в момента, но всичко е възможно.

- Очаквате ли все пак да успее да се наложи в отбора на родния хегемон и да разгърне безспорния си потенциал?

- Разбира се. Той е такъв футболист, който може с един мач да си върне и нивото, и да спечели уважението на треньор, на публика и на всички. Трябват му две-три срещи.

- Съжалявате ли и Вие като доста от феновете, че раздялата с Неделев стана само няколко месеца преди Ботев Пловдив да се завърне на новия стадион „Христо Ботев“?

- Чак да съжалявам аз … По-скоро той трябва да съжалява според мен. Да, щеше да е много хубаво и приказно за него да изведе отбора на „Колежа“. Всички знаем какво беше Тодор Неделев за феновете на Ботев Пловдив, а е и все още, въпреки че имаше доста критики по негов адрес заради напускането. Това са нормални неща във футбола.

Предполагам, че един ден ще го направи. Няма какво да съжалява и той, и аз.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ексклузивно в SL! Бивша звезда на „канарчетата“ и „червените“:  Ботев Пд ще победи ЦСКА, Попето ще е герой!

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ексклузивно в SportLive! Иван Чворович: Има интерес към Неделев от България и чужбина, но за Ботев Пловдив е спекулация

ОЧАКВАЙТЕ И ТРЕТА ЧАСТ ОТ ОБШИРНОТО ИНТЕРВЮ С ТОДОР ТИМОНОВ – ПРИНЦА НА ПЛОВДИВ ПРЕД SPORTLIVE.BG

АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички