Равен или победа? Наставникът на Нордселанд назова цел №1 срещу Лудогорец


Равен или победа? Наставникът на Нордселанд назова цел №1 срещу Лудогорец
Снимка: ludogorets.com

2983 0

Треньорът на Нордселанд - Йоханес Троуп, застана пред родните медии и даде брифинг преди гостуването на датския гранд на Лудогорец утре (14 декември) на "Хювефарма Арена" в мач от последния кръг от груповата фаза на Лигата на конференциите. Специалистът бе категоричен, че равенството е опция, но тимът му е устремен към победата.

Какво каза Троуп преди Лудогорец - Нордселанд

"Можем да очакваме да сме втори при равенство, но не е това целта. Нашата е да победим. Разбира се, че мачът ще бъде много тежък. Ако остават 10 минути и резултатът е равен, ще сме окей, но сме тук за победа. Трябва да внимаваме със статистиката. Помня мачовете на Лудогорец с Мидтиланд, но утре ще е нов мач за всички. Тежък за двата тима. Имаме контузени, но те са от дълго време така. Други травми нямаме", сподели специалистът в Разград.

"Определено за младите играчи е важно, че Майкъл Есиен разговаря с тях. Дава им съвети и ги подготвя за тези мачове. Той е много смел мъж и не иска прожекторите да са върху него, но помага много на играчите. Особено в такива мачове", добави още Троуп.

Припомняме, че Лудогорец ще бъде мотивиран за успех срещу датския си противник, тъй като първата среща между двата тима завърши при резултат 7:1 за Нордселанд. Георги Дерменджиев пък призна за много проблеми със свои играчи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички