Дерменджиев призна за проблеми с много играчи - каза защо Нордселанд е толкова труден за Лудогорец


Дерменджиев призна за проблеми с много играчи - каза защо Нордселанд е толкова труден за Лудогорец
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2694 0

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев говори пред сблъсъка с Нордселанд от Лигата на конференциите. Мачът е последен за "орлите" от груповата фаза и единствено победата върши работа, ако приемем, че Фенербахче няма да се издъни срещу Спартак Търнава в Турция.

Опитният специалист бе запитан колко важно е за тима, че продължи за Купата и записа успех над ЦСКА, от гледна точка самочувствието. Освен това Дерменджиев призна за доста контузени и коментира защо скандинавските отбори са толкова трудни за побеждаване за Лудогорец.

Очакванията на Дерменджиев за Лудогорец - Нордселанд

"Важно е за самочувствието на отбора и на играчите. Въпреки че краят на полусезона и психологически, и физически е изморен. Изиграхме 13-14 мача повече от останалите. В крайна сметка мисля, че играчите ще се справят. Мачът от Дания е останал в миналото и е добра поука.

Имаме доста проблеми с играчи, но заради това са футболистите в Лудогорец - за да можем да се справим. Утре ще определяме кой ще може да играе. Може би трудните резултати и мачове срещу отбори от Скандинавието се дължат на различния футбол. Нордселанд е един много добър отбор, добре окомплектован, комбинативен и физически здрав, както и обигран тим.

Мачът ще бъде тактически и от двата отбора. Дано да спечелим. Няма как играчите да прегорят. Отборът доста добре узря и разбраха как трябва да се играят мачовете, за да спечелят. Ако не се възстановят всички играчи, ще се взима друго решение и дано то бъде удачно" - сподели старши треньорът.

Както е известно, Антон Недялков вече претърпя операция и е ясно колко време ще отсъства.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички