Терзиев обясни защо Лудогорец играе трудно срещу скандинавци и как се събират след мач като този с ЦСКА


Терзиев обясни защо Лудогорец играе трудно срещу скандинавци и как се събират след мач като този с ЦСКА
Снимка: Ilian Telkedjiev LAP.bg

1157 0

Защитникът на Лудогорец Георги Терзиев взе участие в пресконференцията на клуба преди мача от груповата фаза на Лига на конференциите срещу Нордселанд. Ето на какви въпроси отговори той и какво каза:

Защо Лудогорец играе трудно срещу скандинавски тимове?

Както каза старши треньорът, самият стил, но не е за подценяване изкуственият терен. Всички знаем колко трудно се играе и всичко е по-различно на изкуствения терен. Това също допринася за резултатите.

Това ли е мачът на годината за Лудогорец?

Настроението е добро. Когато има положителни резултати в един отбор, всичко е добре. По важност... всеки мач си има своята тежест, но към момента този наистина се явява един от най-важните, защото е в края на сезона. Всички знаем колко е важен утрешният мач, защото при евентуална победа, дай Боже, знаем, че продължаваме в Европа.

Как се чувстваш като десен бек, бидейки централен защитник през кариерата си досега?

Имам мачове, в които съм играл като десен бек - и в Лудогорец, и в Черноморец, но по-важното е в случая, когато има нужда, да се свърши работа и в случая да бъдеш полезен на отбора, за да се постигнат успехите.

Как след толкова емоционален мач с ЦСКА Вие, футболистите, успявате да се съберете преди толкова важен мач?

Ние сме професионалисти и това е нашата професия. В края на сезона всички знаем, че се насъбира не само физическа, но и емоционална умора. Защото преди такива важни мачове - с ЦСКА и утрешния, нагласата преди него, която всеки се настройва, също е от голямо значение. Но всички знаем какъв е зарядът и всичко останало е на заден план, защото знаем, че утре от нас се иска да спечелим, за да можем да изкараме едни весели празници. А ето какво каза Георги Дерменджиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички