Притеснения в Казахстан: С какво Лудогорец успя да изплаши Астана?


Притеснения в Казахстан: С какво Лудогорец успя да изплаши Астана?
Снимка: ludogorets.com

2351 0

Лудогорец отпадна рано в Шампионска лига, но продължава своето приключение на международната сцена в Лига Европа. В третия квалификационен кръг на втория по сила европейски клубен турнир разградчани се изправят срещу Астана.

Какво плаши "синьо-жълтите"?

Първата среща помежду им ще се състои в Казахстан. Тя е насрочена за четвъртък (10.08) от 17:00 часа българско време. Преди нея, "орлите" загряха сериозно с победа с 5:0 над Ботев Враца в Първа лига. Не точно това обаче стряска съперника на българския шампион.

Бившият тим на Станимир Стоилов смята, че една от големите звезди на "зелените" - Бърнард Текпетей, е и най-опасният играч в отбора. Това споделя в свой анализ местното издание "sport.kz", цитиран от "Мач Телеграф".

Формата на ганаеца

Нападателят се представи на високо ниво срещу Балкани в Шампионска лига и срещу Етър в родния елит. И в двата двубоя той "блесна" с по 2 попадения.

Далеч от това си представяне обаче остана в битките с Олимпия Любляна. Крилото взе участие и 2 двете срещи, но не успя да направи нещо запомнящо се. Подобни бяха и изявите му срещу врачани в събота, когато влезе като резерва в 59-ата минута, но така и не съумя да допринесе за попадение.

Въпреки това, интерес към него от други клубове не липсва. Разградчани от своя страна му поставят огромна цена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички