От Ботев скочиха бесни: След ВАР бе показан червен картон, Лудогорец с предимство (ВИДЕО)


От Ботев скочиха бесни: След ВАР бе показан червен картон, Лудогорец с предимство (ВИДЕО)
Снимка: Alexander Stoyanov / LAP.bg

5092 0

Лудогорец се завърна към ангажиментите в българската Първа лига. 12-кратният шампион гостува на Ботев във Враца след неприятното отпадане във втория квалификационен кръг на Шампионска лига и двете поражения от Олимпия Любляна.

Старши треньорът Ивайло Петев бе направил доста промени, за да даде почивка на ключови футболисти преди сблъсъците в Астана в квалификациите за Лига Европа. Въпреки това през първото полувреме Лудогорец не спря да атакува Ботев Враца и безспорно доминира над съперника.

За това спомогнаха и две ситуации от старта на срещата. Първата дойде след по-малко от 10 минути игра, когато Руан Секо вкара първия си гол за отбора - още в своя дебют. При втората пък домакините останаха с човек по-малко.

Барбоса опита да стигне топка и вдигна по-високо своя крак. Той се спря в коляното на Кайо Видал и главният съдия Георги Гинчев му показа жълт картон. След сигнал от ВАР обаче реферът отиде да преразгледа ситуацията и в крайна сметка промени решението си, заменяйки жълтия картон с директен червен.

Това вбеси както хората от щаба на Ботев Враца, така и всички по трибуните. Можете да видите ситуацията по-долу в материала и да прецените за себе си дали играчът на домакините заслужаваше да бъде изгонен, с което и да остави отбора си почти цял мач с човек по-малко. Всичко за Ботев Враца - Лудогорец в SportLive.bg (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички