Балкански гранд напира за звезда на Лудогорец, „орлите“ искат огромна трансферна сума


Балкански гранд напира за звезда на Лудогорец, „орлите“ искат огромна трансферна сума
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

5853 0

Бърнард Текпетей е една от най-апетитните хапки в състава на Лудогорец. Той е следен от няколко отбора.

Един от тях е вицешампионът на Гърция – Панатинайкос. Проблем за евентуален трансфер обаче може да е огромната цена, искана от родния хегемон – между 4 и 5 млн. Евро, пише „Мач Телеграф“. ПАО играе в квалификациите на Шампионската лига и направи голяма крачка към следващата фаза, побеждавайки украинския Днипро с 3:1 като гост.

Текпетей стартира ударно сезона. До момента той наниза 4 гола за разградчани. Той вкара две много важни попадения на Балкани, както и два пъти във вратата на Етър. И сега от него се очакват попадения и силна игра срещу Олимпия Любляна.

През зимата Текпетей попадна в плановете на Динамо Загреб и Шахтьор Донецк, които дори изпратиха оферти до Лудогорец, които обаче бяха отхвърлени, тъй като не отговаряха на желанието на шефовете на „орлите“ за 5 млн. евро.

Панатинайкос искаше още един футболист на шампионите преди няколко месеца. Става дума за бразилския плеймейкър Каули Оливейра. Тогава дори гръцкият гранд се беше разбрал с мениджъра на бразилеца, но Лудогорец не клекна и не свали цената му. Така в крайна сметка техничният бразилец бе продаден в родината си, в Баия, за желаната от „орлите“ сума.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички