Петев сподели наблюденията си над Астана и призна: Имахме нужда от 5:0


Петев сподели наблюденията си над Астана и призна: Имахме нужда от 5:0
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1879 0

Старши треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев, сподели мнението си след разгромното 5:0 над Ботев Враца при визитата от четвъртия кръг на Първа лига. 

Специалистът остана доволен от представянето на възпитаниците си, но вече насочи поглед към предстоящото гостуване на Астана в квалификациите за Лига Европа

Петев разкри част от наблюденията за следващия съперник и коментира натоварената програма от три важни срещи през следващите дни.

Мнението на Ивайло Петев

"Мисля, че влязохме изключително сериозно в мача, както искахме. Червеният картон предизвести крайния развой, отбелязахме ранен гол, но поздравявам възпитаниците си. Те играха сериозно до края. През второто полувреме основното бе да търсим нов гол и да успокоим мача. 

Всеки добър резултат дава самочувствие. Нормално, имахме нужда от подобен резултат.

Възможно е да сменяме формацията с двама нападателя и е логично. Радвам се, че Руан вкара попадение в първия си мач, той е на само 6-7 тренировки.

Мисля, че направихме добър микс в състава. Всеки, който влезе, се раздаде. Франко Русо бе прекалено изморен и заради това не игра. 

Програмата е такава и трябва да се съобразим с нея. Утре тръгваме, играем във вторник и неделя - после в четвъртък, такава е нашата работа.

Очаквах такава реакция от Сон. Необяснима и непростима бе неговата реакция в миналото, но вече сме го забравили.

Доста коварен съперник в защита е Астана. Дълго време играят по този начин, а и на изкуствен терен. Ние обаче трябва да се приспособим за положителен резултат", сподели Петев след разгромния успех с 5:0. 

Вижте аматьорския гол, който допусна Ботев Враца!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички