Официално: Лудогорец с пети входящ трансфер, 22-годишно бразилско крило подсили "орлите"


Официално: Лудогорец с пети входящ трансфер, 22-годишно бразилско крило подсили "орлите"
Снимка: ludogorets.com

3052 0

Ръководството на Лудогорец съобщи официално, че в отбора на Анте Шимунджа е пристигнал нов футболист!

Това е бразилското крило Кайо Видал! Той се превръща в петия нов на "Хювефарма Арена" през зимата (след Диниш Алмейда, Франко Русо, Гонзало Авила Пипа и Раи).

Видал е на 22 години и в кариерата си е носил екипите на Интернасионал и Баиа.

"Пожелавам успех на Кайо Видал. Привличането му не бе лесно, всички страни направихме достатъчно компромиси. Благодаря на клубовете и мениджърите, както и на самия футболист за успешното завършване на сделката", заяви спортният директор на Лудогорец Георги Караманджуков пред сайта на клуба.

Ето какво гласи цялата публикация на Лудогорец:

"Лудогорец привлече пореден нов футболист. Това е крилото Кайо Видал, играл запоследно под наем в елитния бразилския Баиа. Единадесеткратните шампиони финализираха успешно преговорите с Интернасионал за халфа и той вече е в България. Именно грандът от Порто Алегре държеше правата на Видал. Крилото премина медицински изследвания и фитнес тестове в София, като по-късно днес пристигна в Разград, където бе представен като футболист на Лудогорец от спортния директор Георги Караманджуков.

Кайо Видал е на 22 години и до момента е играл в Интернасионал и Баиа, който наскоро купи Сисиньо и Каули Оливейра. С екипа на гранда от Порто Алегре Видал е записал 61 мача, като е отбелязал 5 гола. За Баиа има 11 мача.

"Пожелавам успех на Кайо Видал. Привличането му не бе лесно, всички страни направихме достатъчно компромиси. Благодаря на клубовете и мениджърите, както и на самия футболист за успешното завършване на сделката", заяви спортният директор на Лудогорец Георги Караманджуков.

"Моята мечта бе да играя в Европа в голям клуб. Ето, че я осъществявам", коментира от своя страна Кайо Видал.

Той е петият нов футболист привлечен за пролетния дял в първенството след португалеца Диниш Алмейда, аржентинеца Франко Русо, испанеца Гонзало Авила Пипа и бразилеца Раи".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Контраатака и спокойствие - ключът на Шимунджа, с който да класира Лудогорец напред

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички