Текпетей оспори твърдение на Десподов и обясни защо не е доволен от играта на Лудогорец


Текпетей оспори твърдение на Десподов и обясни защо не е доволен от играта на Лудогорец
Снимка: Aleksandar Stoyanov / LAP.bg

3597 0

Футболистът на Лудогорец Бърнард Текпетей сподели, че не е доволен от играта на отбора, въпреки че победи с 1:0 отбора на Андерлехт. Според него трябва да се извадят поуките от днешната среща и да се поправят грешките.

"Нашите контраатаки ни помогнаха, бяхме късметлии, че не получихме гол. Имахме много ситуации, от които можехме да се възползваме по-добре. Най-важното е, че взехме победата, ще останем спокойни и ще видим какво ще се случи. Не сме доволни от представянето си, ако трябва да съм честен. Трябва да вдигнем нивото. Искаме феновете да са доволни. Да се надяваме, че в следващия мач ще се представим по-добре и да докажем, че сме най-добрият отбор в България", заяви Текпетей.

Той допълни, че не се притеснява от реванша в Белгия. "Не се притеснявам, ще имаме различни опции, можем да разчитаме на контраатаки. Ще изгледаме двубоя и ще направим изводите си, защото можем да се върнем по-силни".

Текпетей не е съгласен с изказването на Кирил Десподов, че понякога се действа егоистично на терена. "Не съм съгласен, има такива ситуации, в които тичаш и нямаш никаква идея какво се случва и на кого да подадеш. Нападатели, крилата - всички искат да вкарат. Понякога ще подам, но друг път ще стрелям. Не съм съгласен, че има егоизъм. Трябва да се подготвим много добре за следващия мач, за да продължим напред".

Относно това, че Андрелехт има повече изиграни официални двубои и дали това е предимство: "Да, но това е и минус за тях, че са играли толкова мачове. Ние имахме добра подготовка, това не е оправдание, трябва да използваме мачовете, за да поправим грешките си". А какво сподели наставникът на Лудогорец след двубоя - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички