Нидерландският гранд Фейенорд отмъква звезда на Лудогорец през зимата?


Нидерландският гранд Фейенорд отмъква звезда на Лудогорец през зимата?
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

2198 0

Ганайското издание "Sportsworldghana" твърди, че един от грандовете в Нидерландия ще се опита да привлече 25-годишното крило на Лудогорец Бернард Текпетей! Става въпрос за всеизвестния Фейенорд, който иска да вземе една от звездите в състава на Анте Шимунджа по време на зимния трансферен прозорец.

Текпетей акостира в Разград през лятото на 2020 година, когато бе привлечен под наем от Шалке 04. До момента се е отчел с 23 гола и 24 асистенции в общо 102 срещи. През настощия сезон 2022/23 ганаецът е записал 29 участия с 9 попадения и 6 голови паса.

Именно добрата му форма в последните месеци е грабнала вниманието на Фейенорд, а изданието пояснява, че клубът може да потърси за съвет един от бившите съотборници на Текпетей и свой юноша - Елвис Ману, който в момента играе в Ботев Пловдив.

Допълва се още, че нидерландският гранд ще трябва да плати около 3 000 000 евро, ако иска да привлече Бернард Текпетей, тъй като договорът му на "Хювефарма Арена" е в сила до 30 юни 2024 година.

*Вчера, 14 ноември, пък се бяха появили информации, че друг клуб от Ередивизи е "хвърлил око" на капитана на ЦСКА (подробности научете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички