Човек от Уотфорд дойде в София заради Светослав Вуцов, вратарят на Славия е получил специална тренировъчна програма?


Човек от Уотфорд дойде в София заради Светослав Вуцов, вратарят на Славия е получил специална тренировъчна програма?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

6000 0

Представител на отбор от второто ниво на Англия е бил в София, за да проведе среща с вратаря на Славия Светослав Вуцов, съобщава "Тема Спорт"!

Изданието пояснява, че става въпрос за втородивизионния Уотфорд, който в момента се намира на четвърто място в класирането с актив от 33 точки и не крие амбициите си да се завърне във Висшата лига от следващия сезон 2023/24.

От написаното става ясно, че на срещата е присъствал и бащата на вратаря - Велислав Вуцов, както и хора от ръководството на "белите". Разговорът е бил за бъдещето на 20-годишния Вуцов, а от Уотфорд са заявили, че ще продължат да следят представянето му и през лятото на 2023 година може да се пристъпи към евентуалното му привличане на Острова.

Допълва са още, че "стършелите" са впечатлени от младока, но са изготвили специална програма, по която да тренира, тъй като според тях трябва да наблегне върху краката си - работата с топка и тяхната сила. Светльо Вуцов е бил призован да натрупа мускулна маса и като цяло да работи върху физиката си!

*През уикенда той се превърна в герой за Славия, след като спаси дузпа на Ивелин Попов, а след това съотборниците му успяха да обърнат Левски от 0:1 до 2:1 на "Герена". Това бе седми пореден мач, в който "сините" не успяха да спечелят три точки и градусът на напрежение в клуба се покачи. Вече се появиха и информации, че Наско Сираков ще получи ултиматум от феновете (прочетете подробности в линка).

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички